xanthan diş aldi için ürünler (5)

Sıvı Gübre - Aminomil-V - Enzimatik Hidrolizden Elde Edilen Amino Asitler

Sıvı Gübre - Aminomil-V - Enzimatik Hidrolizden Elde Edilen Amino Asitler

AMINOMIL-V, bitkinin metabolizmasını anında etkileyen bitkisel bir uyarıcıdır. Bitkilerin fizyolojisinde temel bir rol oynar, protein ve klorofil oluşumuna katkıda bulunur. Ayrıca, makro ve mikro besin maddelerinin bitkinin içine girmesini kolaylaştırır. AMINOMIL-V, bitkilerin aşırı soğuk ve sıcaklık, fitotoksisite sorunları, zararlılar veya hastalıklar gibi olumsuz koşullara karşı direncini artırır. İçerdiği amino asitler, kökler tarafından hızlı bir şekilde emilir, bu sayede bitkide su ve besin maddelerinin daha iyi yönlendirilmesini sağlar ve dolayısıyla daha fazla yaprak kütlesi elde edilir. AGRONOMİK AVANTAJLAR • Bitkinin metabolizmasını anında etkileyen bitkisel uyarıcı. • Protein ve klorofil oluşumuna katkıda bulunur. • Makro ve mikro besin maddelerinin bitkinin içine girmesini kolaylaştırır. • Bitkilerin olumsuz koşullara karşı direncini artırır. Paketler: • 1000 L • 20 L • 10 L • 5 L Serbest amino asitler: %12 p/p Toplam Azot (N): %8 p/p Amonyaklı Azot (N): %4 p/p Organik Azot (N): %4 p/p Organik Madde Yanma: %50 p/p Organik Karbon (Corg): %24 p/p Corg/Norg Oranı: %6 p/p Kuru kalıntı: %58 p/p pH: 6 p/p Yoğunluk (gr/cc): 1,25 p/p
Enginar - İspanyol enginarı

Enginar - İspanyol enginarı

Kalpler, Çeyrekler, Sayfalar, Arka Planlar, Marine, Roma "Tarzı"
Adifarm - Yeni zorluklarla yüzleşmeye hazır sağlıklı bağırsak

Adifarm - Yeni zorluklarla yüzleşmeye hazır sağlıklı bağırsak

Butirik asidin aktif bileşenlerinin, diğer organik asitler ve esansiyel yağlarla birlikteki özel kombinasyonu, bağırsak mikroplarının dengesi için sinerjik bir şekilde çalışır. -Mikrobiyota dengesini koruyarak başlıca bağırsak patojenlerini (Salmonella spp, E. coli ve Clostridium spp. gibi) kontrol eder ve yararlı endojen bakterilerin büyümesini destekler. -Rasyonun enerjisinden daha fazla fayda sağlamayı mümkün kılar ve besinlerin kullanılabilirliğini ve kalitesini artırır. -Bağırsak villuslarının uzunluğunu ve yüzeyini artırarak besinlerin emilimini destekler. -Digestif enzimlerin uyarılmasıyla sindirimi kolaylaştırır. -Bağırsak bütünlüğünü teşvik eder. -Tüm gastrointestinal sistem boyunca faydalı etkiler.
Cantabria Hamsisi PREMIUM Zeytinyağında

Cantabria Hamsisi PREMIUM Zeytinyağında

Cantabria'nın lezzetli hamsi filetosu zeytinyağında. Geleneksel yöntemle hazırlanmış, olgun, temiz ve tuz oranı ideal. Üretim tarihinden itibaren 1 yıl içinde tüketilmesi önerilir. Yarı konservedir, +5ºC ile +12ºC arasında saklayın. Ambalaj açıldıktan sonra, üzerini yağ ile kapatın ve 5 gün içinde tüketin. Balık intoleransı olan kişilerden kaçınılması önerilir. Ürünlerimize sevgi ve saygıyla yaklaşmaktayız, bunu masanızda hissedeceksiniz. İçindekiler: Hamsi filetosu, zeytinyağı ve tuz Net ağırlık: 50 gr Ağırlık: 28 gr SKU: RR-50
Sıvı Gübre - Aminomil-V - Enzimatik Hidrolizden Elde Edilen Amino Asitler

Sıvı Gübre - Aminomil-V - Enzimatik Hidrolizden Elde Edilen Amino Asitler

AMINOMIL-V, bitki metabolizmasını anında teşvik eden bir uyarıcıdır. Bitkilerin fizyolojisinde temel bir rol oynar ve proteinlerin ve klorofilin oluşumunda etkili olur. Ayrıca, makro ve mikro besin maddelerinin bitkiye girişini kolaylaştırır. AMINOMIL-V, bitkilerin soğuk ve aşırı sıcak gibi olumsuz koşullara, fitotoksisite sorunlarına, zararlılara ve hastalıklara karşı direncini artırır. İçerdiği amino asitler, bitkide su ve besin maddelerinin daha iyi yönlendirilmesini sağlar ve dolayısıyla daha büyük bir yaprak kütlesi oluşmasına katkıda bulunur. AGRONOMİK AVANTAJLAR - Anında etki eden bitki metabolizması uyarıcısı. - Proteinlerin ve klorofilin oluşumuna katkıda bulunur. - Makro ve mikro besin maddelerinin bitkiye girişini kolaylaştırır. - Bitkilerin olumsuz koşullara karşı direncini artırır. Ambalajlar: - 1000 L - 20 L - 10 L - 5 L Serbest amino asitler: %12 p/p Toplam azot (N): %8 p/p Amonyak azotu (N): %4 p/p Organik azot (N): %4 p/p Organik madde yanma: %50 p/p Organik karbon (corg): %24 p/p Corg/Norg oranı: %6 p/p Kuru kalıntı: %58 p/p pH: 6 p/p Yoğunluk (gr/cc): 1,25 p/p